Bandièra01 capçalera  1180x150: Botiga

Actualitats

Rugbi XIII: L’Anglés es amical

Vaquí l’ora de la represa <a href=http://www.superleague.co.uk/super_league>per la Super-Liga</a>
Vaquí l’ora de la represa per la Super-Liga
Dimècres passat, los Dracs jogavan lor sola partida de preparacion abans la represa de la Super-liga. A Brutús, al tèrme d’una partida enlevada, pleguèron fàcia als London Broncos: 26-22. La question maja pels sang e aur es de saupre qual va aver las claus del camion en l’auséncia del menaire de jòc, Scòtt Dureau, totjorn en convalescéncia en Australia aprèp una operacion a l’uèlh. La causida es de faire entre la joinessa de Guilhèm Barthau e l’experiéncia de Tomas Bòsc.
 
Una brava indicacion serà balhada tre aqueste dimenge de vèspre amb lo primièr rescontre oficial a Hull KR. BeinSport vos permetrà de seguir dempuèi vòstre fautuèlh o al cafè dos rescontres: Leeds-HullFC divendres e St-Helens-Huddersfield dissabte.
 
Divendres, Carcassona recebiá sus sa pelena de Domèc la formacion de Whitehaven per una partida amicala. Las doas equipas proposèron un jòc agradable e dinamic, mas a l’encòp seriós e aplicat, que faguèt plaser de veire e de viure. Los campions occitans l’emportèron: 40 a 30, 7 ensags a 5. Cò dels canaris, se metèron en evidéncia lo segonda linha Anderson e l’alièr Teresin, marcaires cadun de dos ensags, mas tanben, e un còp de mai, l’arrièr Jeremy Guiraud, segur sus las recepcions de las paumas, marcaire d’un ensag e de sièis transformacions. Un brave caçolet, lo vin e la cervesa completèron lo costat amical del rescontre.
 
Dissabte, en campionat, Tolosa l’emportèt 16 a 9 contra Vilanòva que ditz quasiment adieu a tota possibilitat de qualificacion. E pels Aquitans aquò s’arrengarà pas dissabte amb un desplaçament al pè de la Ciutat de Carcassona (18h30).
 
Dissabte tanben, Limós aurà qualques dificultats per dançar sul pont d’Avinhon.
 
Dimenge, Tolosa jogarà a Lescura e a St-Estève, a 3 e mièja del vèspre, serà lo grand rendètz-vos catalan entre los Dragonets e los cap-de-fila del campionat: los vesins de Pià-Salanca-Mediterranèa.
 
 
 
 
Alan Roch

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article